Taula rodona #lidersocults

Dia 23 d’octubre 2015 de -.
Ubicació: Escola Tècnica Superior d’Informàtica (Edifici 1E), Camí de Vera, s/n – Saló d’Actes.

Participen els #lidersocults:

  • David Maniega, Director de tecnologia en ICAlia. @dmaniega
  • Marcos Ros, Analista d’ Intel·ligencia Competitiva en Acciona. @marcos_ros
  • Estefanía Aguilar, Investigadora grupo Geotec – UJI. @eaguilarmo
  • Daniel Monleón, responsable de e-marketing & e-contents en Mas Medios. @siestanfacil
  • Luisa Palomares, bibliotecària de Simat de la Valldigna.
  • Elvira Aleixandre Baeza, documentalista Universitat Jaume I.

Moderador de la taula: Pablo Lara Navarra

Breu Currículum dels participants

David Maniega

Foto David Maniega

Documentalista tècnic interessat per les noves tecnologies, edTech, UX i Màrqueting digital. CTO d’una empresa dedicada a l’eLearning i la gestió del coneixement, formador tècnic i professor en el Màster d’UX, Màster de Documentació Digital i Màster en Buscadors de la UPF.

Perfil:
Twitter: @dmaniega

Marcos Ros

Foto Marcos Ros

Ha treballat com a documentalista de premsa en el diari Levante – El Mercantil Valencià, posteriorment com a tècnic de Vigilància Tecnològica en la Unitat Tècnica d’Informació de l’Institut Tecnològic de la Construcció – Aidico i actualment treballa com a analista d’Intel·ligència Competitiva en Acciona.

Perfil:
Twitter @marcos_ros

Estefanía Aguilar

Foto Estefanía Aguilar

Estefanía Aguilar Moreno treballa en el grup Geotec de la Universitat Jaume I en projectes d’investigació dins del programa europeu “lifelong learning”.

Llicenciada en Documentació i Màster en la Societat de la Informació i el Coneixement per la UOC, el seu background professional va estar lligat durant més de 10 anys amb la Intel·ligència Competitiva i Gestió de la Informació. Després d’una col·laboració amb el Centre Comú d’Investigació Europea, a Itàlia, on va treballar sobre riscos ètics i socials derivats de les TIC, actualment estudia els punts de confluència entre ciències humanes i socials, i les tecnologies geoespacials.

Perfil:
Twitter @eaguilarmo

Daniel Monleón

Daniel Monleón

Llicenciat en Documentació per la Universitat Politècnica de València. Actualment és responsable d’emarketing & eContents en MASmedios, empresa en què va començar en 2004 i en la que ha treballat per a clients com a BBVA, Coca Cola, Agència EFE, el Patronat de l’Alhambra o el diari cultural Hoyesarte.com.

El seu dia a dia es reparteix entre la gestió de projectes i equips, i la realització de diferents tasques de posicionament web, arquitectura d’informació analítica o social media marketing. També imparteix formació online sobre Competències Tecnològiques en la Fundació UNED.

Perfil:
Twitter @siestanfacil

Luisa Palomares

Luisa Palomares

És Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València, treballa com a bibliotecària i tècnica de cultura a Simat de la Valldigna des de 1983. Forma part de l’organització de la mostra de conta contes “Contescoltes”, junt als bibliotecaris de: Barx, Montserrat, Rafelcofer, Requena i Tavernes de la Valldigna.

Elvira Aleixandre Baeza

Elvira Aleixandre Baeza

Elvira Aleixandre Baeza, és documentalista i dirigeix el Centre de Documentació Europa de la Biblioteca de la Universitat Jaume I, on treballa des de 1993. En els últims anys, la seua labor es centra en projectes d’Accés Obert. Va crear en 2011 la Comunitat del Repositori UJI anomenada “Sedes”: Arxiu Digital d’Espanya-Unió Europea, en la que coordina a 24 universitats i altres institucions de l’àmbit de la Unió Europea. Sedes, ha sigut reconeguda per la Comissió Europea com a exemple de bones pràctiques. Actualment la docència que imparteix són cursos de postgrau.

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.