Taller Líders i orxata

Dia 24 d’ octubre 2015 de -.
Ubicació: Ciutat Politècnica de la Innovació, Hall del poal blau (Edifici 8B), Campus de Vera – UPV. C/ Ingenieri Fausto Elio, s/n – València.
Un taller sobre lideratge, oportunitat i negoci amb:

  • Pau Yànez, fundador i CEO de Geomotion Games. @yabolb
  • Jose J. Priego, CEO i fundador de La Communitat y Mediazines. @JoseJPriego

Amb la participació dels #lidersocults

Breu Currículum dels participants

Pau Yànez

Pau Yànez

Pau Yànez Vilanova és Llicenciat en Pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en TIC aplicades a l’Educació per la Universitat Carles III de Madrid. En els últims anys Pau s’ha especialitzat en “game” i “serious games design”. En l’actualitat Pau és investigador en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Fundador i GALL de “Geomotion Games”, una empresa establida a Barcelona dedicada a la creació de videojocs mòbils i apps gamificades basades en la geolocalització per als sectors de l’educació, el turisme i el retail.

“Geomotion Games” té la missió de crear productes que ajuden als seus clients a arribar als seus usuaris en el moment i el lloc adequat d’una forma lúdica i divertida.

Jose J. Priego

Foto Jose J. Priego

Jose J. Priego és Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona. És GALL i fundador de l’empresa “La Communitat”, inicialment dedicada al Màrqueting Online i a la Producció Audiovisual però que actualment és l’Editorial Digital líder en revistes interactives per a Tablets i Smartphones. Actualment han desenvolupat l’app “Mediazines”, la primera plataforma mòbil on trobar revistes interactives amb continguts de clients com Atresmedia, Mediaset, Endemol o Universal Music.

Patrocinat per:

4tic-logo-pequeño

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.