Presentació

  • Foto de #lidersocults

Els dies 23 i 24 d’octubre de 2015, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana celebra les seues 3es Jornades Valencianes de Documentació amb el lema #lidersocults.

Les 2es Jornades Valencianes de Documentació es van articular sobre dos eixos temàtics, l’Ocupabilitat i la Innovació, qüestions que han sigut claus en el treball del COBDCV en els últims anys. En 2013 vam conèixer experiències d’ocupació, autoocupació i emprenedoria que exploraven les noves possibilitats basades en la innovació i els nous perfils professionals i realitzarem tallers més específics amb una focalització en els nous reptes i escenaris tècnics on s’identificaven oportunitats d’innovació i desenvolupament professional.

En les 3es Jornades Valencianes de Documentació ens proposem donar continuïtat a les jornades anteriors i ens centrarem a treballar la capacitat dels professionals de la informació per a influenciar, dinamitzar, cooperar, intervenir (amb altres professionals, amb usuaris, etc.).

Els professionals de la informació i la documentació volem deixar de pensar que ningú ens coneix o que no se’ns valora, perquè volem ser els protagonistes del canvi, ser capdavanters en la societat, en la nostra empresa o institució o davant la mateixa administració i els governants.

Per tot açò, en aquesta edició no hi haurà comunicacions ni activitats, comptarem amb bibliotecaris, documentalistes, gestors de continguts, investigadors… que han sigut #lídersOcults en algun projecte, que han aconseguit algun canvi important relacionat amb la gestió de la informació a la Comunitat Valenciana o que estan darrere d’una bona idea, que ens expliquen la seua experiència i els seus millors projectes, projectes amb capacitat de liderar, d’innovar o de dinamitzar la societat.