Patrocini

Volem comptar amb la vostra ajuda, ja siga patrocini o col·laboració. A continuació us expliquem les nostres idees i necessitats, però ens posem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol consulta a través de la secció de contacte.

Modalitats de participació

1. Patrocini

La teua empresa pot ser patrocinadora de les nostres jornades amb una aportació de 1.200 € euros. L’empresa apareixerà destacada com a tal en tots els documents de les Jornades, i en els diversos mitjans de difusió de les mateixes (web i xarxes socials). A més a més, es podrà inserir publicitat en les borses que es lliuraran als participants i fa arribar un roller o cartell amb informació de l’empresa, que col·locarem en la zona de recepció de les jornades.

2. Col·laboració

Si no estàs interessat en patrocinar les jornades, però vols col·laborar, se’ns ocorren moltes coses que pots fer per nosaltres:

  • A. Café: proposem els cafès com una activitat més d’intercanvi i comunicació entre les persones participants. Tenim previst celebrar quatre cafès en els dos dies de jornades. Per 600 € la teua empresa pot fer-se càrrec d’un d’ells i apareixerà com a patrocinadora del mateix, col·locarem el logo en la sala i les taules.
  • B. Material: ens agradaria comptar amb material propi de les jornades (llibretes, USB, bolígrafs, credencials…). Aquest material haurà de portar el logo/imatge de les jornades i el de la teua empresa. Esperem uns 150-175 participants aproximadament.
  • C. Samarretes: ens agradaria també disposar de samarretes i distintius, tant per a l’organització de l’esdeveniment com per a regalar als ponents i col·laboradors. Cerquem un disseny atractiu que combine les teues idees amb la imatge de les jornades.
  • D. Publicitat i altres col·laboracions: si només vols inserir publicitat en les borses dels participants, o simplement realitzar una aportació econòmica, l’aportació és de 200 € per empresa.

Totes les persones col·laboradores apareixeran esmentades como a tals en la documentació de les jornades i en els diversos mitjans de difusió de les mateixes (web i xarxes socials).

Altres dades d’interès

  • Les persones interessades hauran de comunicar el tipus de participació que proposen, enviant la sol·licitud que s’inclou al final d’aquesta secció abans del .
  • Totes les sol·licituds s’enviaran a jornades@cobdcv.es
  • Per motius d’organització, des del COBDCV es coordinarà la participació de les empreses/institucions i es confirmaran les possibilitats per rigorós ordre de recepció de sol·licituds, així com els terminis de lliurament, el material a lliurar, la modalitat de pagament, etc.

Sol·licitud de Patrocini

Accés a la sol·licitud de patrocini (arxiu PDF)