El sopar dels #lidersocults

Després de conéixer les experiències professionals dels #lidersocults, en finalitzar la jornada de ponències, va arribar el moment del networking i de, en un ambient relaxat, conéixer altres experiències i professionals del sector de la informació i la documentació.

El sopar va tenir lloc al Mirador de les Comèdies, situat en ple centre de València, a la cantonada del carrer de la Pau amb el carrer de les Comèdies. Una escala de marbre va donar la benvinguda als comensals què, mentre pujaven a la planta principal, podien admirar unes grans vidrieres al sostre de l’edifici. Un suau fil musical, present durant tot el sopar, va amenitzar l’arribada a l’ampli saló.

Als cap de pocs minuts, va començar el ball de plats: quesadilla fregida, croquetes, steak tàrtar, fajitas de pollastre, broqueta de salmó fresc… Tots aquests plats van fer les delícies dels comensals. Mentrestant, s’anaven intercanviant impressions sobre les jornades, la situació de la professió, experiències personals o xarrant sobre qualsevol tema.

L’arribada de les postres amb el mini brownie de xocolata, el gotet de galeta amb toffee, plàtan i nata i el cistellet dolç amb crema pastissera i fruites naturals avisaven que la vetllada anava arribant al final. Els grupets es van anar dissolent, la música es va apagar i es va donar per finalitzada una agradable vetllada al centre de València.

Guillermo Ortiz

This entry was posted in Resum. Bookmark the permalink.