Convocatoria voluntaris 3es Jornades Valencianes de Documentació‏

Un any més, en el COBDCV estem organitzant les Jornades Valencianes de Documentació, que enguany tindran lloc, en la seva tercera edició, els dies 23 i 24 d’octubre a València amb el lema #lidersocults.

Per aquest motiu, llancem aquesta convocatòria de petició de voluntaris per a totes aquelles persones, col·legiades o estudiants, que vullguen col·laborar en què l’organització de les jornades siga un èxit.

Voluntaris 2es Jornades Valencianes de DocumentacióEls voluntaris poden col·laborar en distints aspectes de l’organització de les jornades, des de la gestió de continguts per a la web a l’organització, en els dies del congrés, (preparació de material, recepció d’assistents, atenció als ponents, etc.).

En contrapartida, els voluntaris disposaran d’inscripció gratuïta els dies de les jornades i podran participar en les activitats programades. A més, rebran certificats com a assistents i com a voluntaris.

Si t’interessa participar, escriu un correu a jornades@cobdcv.es indicant les teues dades de contacte i el que penses que podries aportar a les jornades segons la teua experiència.

Es farà una selecció dels perfils més adients, que s’hauran de rebre abans del 30 de maig.

Anima’t a col·laborar a les jornades, necessitem l’ajuda de tots!

This entry was posted in Voluntaris. Bookmark the permalink.