Benvinguda a les jornades: excursió marítima pel Port de València

A les 16.00 arribem els primers participants. València, acollidora com ella sol ser, ens brinda un oratge magnífic: sol, llum i calor ens acompanyen i emmarquen la visita al port.

En uns minuts ja s’han format rogles de gent que se saluden i enceten animades converses al voltant de feines, famílies i interessos comuns.

A les 16.30 arriba puntual l’autobús,i després dels 5 minuts de cortesia ens apropa a la zona del port que anem a visitar. La primera parada ens porta al saló de recepcions a l’edifici de l’Autoritat Portuària. Allí, la presidenta del col·legi, Alicia Sellés, realitza la presentació i anima a gaudir d’aquesta activitat que mostra la vessant més lúdica de les jornades.

Després, en representació de l’Autoritat Portuària, Francesca Antonelli ens parla un poc de la rutina diària del port comercial, per emmarcar-nos la posterior visita que farem.

Acabada la visita, ens fem una foto de grup i ens acomiadem amb un bon regust a la boca i les ganes en augment per retrobar-nos l’endemà.

Josep Daràs Daràs.

This entry was posted in Resum. Bookmark the permalink.